Väikesed tantsijad “Magus Algus” osavõistlusel edukad

14
Mar
2004

Laupäeval peeti Vaida Põhikoolis “Magus Algus” ja “Premia Karikas” kolmas osavõistlus. Meie klubi esindas kaheksa tantsupaari. Oma esimese turniirivõidu said Jõgeva noorimad tantsijad Andrei Zevakin – Renata Juhanson L I algajate klassis. Teise turniirivõidu said L II algajate klassis Heikki Avi – Andra Mihkelson, kes said kokku punktid üleminekuks E-klassi. Samas klassis tulid Karl – Kristofer Kurruk – Angela Aland viiendale ja Siim Kingu – Annika Kumar 12. kohale. Rainis Karro – Marilin Noorem tulid L II E-klassis neljandaks nii ST kui LA tantsudes. Oma esimesel võistlusel said JUN I algajate klassis Patrick Laas – Anni Haas üheksanda ja Kristo Treial – Grete Aare 11. koha (Jõgeva filiaal). Palju õnne ja uusi kordaminekuid nii trennis kui võistlustel!

Rainis ja MarilinAndrei ja Renata

Kommentaare pole

Lisa kommentaar