Tartu karikaetapil 1.-2.novembril

03
Nov
2003

Täiskasvanute standardtantsude võistluse võitsid Martin Parmas – Kaisa Oja, Ladina-Ameerika tantsud Stasys Brilis – Caroline Neumann. Noorteklassi standardtantsude võitjad olid Marko Mehine – Maria Fessai, kes tulid LA-tantsudes teisele kohale. Alari Lukk – Airi Luik tulid noorte ST-tantsudes seitsmendale ja Juri Krasnov – Kaisa Edenberg LA-tantsudes seitsmendale kohale. Hardi Rikand – Laura Kask tulid kolmandaks JUN II ST-tantsudes. Seenioride standardtantsude teise koha said meie kauaaegsed Hollandi sõbrad Alle – Eppie Graafstra. E-D klassis tulid Mihkel Trei – Ildiko Siimon neljandale kohale (ST) ja Tarvi Torn – Sandra Kurs kaheksandaks laste ST-tantsudes. Palju õnne võitjatele ja suur tänu kõigile osavõtjatele, abilistele. Kohtumiseni järgmistel tantsuvõistlustel! Info

Kommentaare pole

Lisa kommentaar