Marko Mehine – Maria Fessai jõudsid S- klassi

18
Aug
2003

Marko Mehine – Maria Fessai jõudsid S-klassi

Palju õnne ja uusi saavutusi rahvusvahelises klassis! 16. augustil kogunesid klubikaaslased, treenerid ja Marko – Maria pereliikmed Räpina aianduskooli saali, et õnnitleda ja anda üle häid soove tulevikuks üheks meie klubi traditsiooniks saanud õhtul. Äsja S-klassi jõudnud tantsupaar tänas omakorda abilisi, kelle toel on nad nii kaugele jõudnud. Marko – Maria on kaheksateistkümnes tantsuklubis  Stiil nii kõrgele jõudnud paar. Esimestena jõudsid sama tähiseni Janek Randla – Liina Ranne 20 aastat tagasi – 1983.a. Marko – Maria on tulnud üheksa korda Eesti meistriks, tähelepanuväärseim oli käesoleva aasta 10-tantsu meistritiitel täiskasvanute klassis ja 2002. aasta JUN II klassi ST-tantsude MM-i hõbemedal. Soovime, et Marko – Maria usuksid ikka, et ilusaim tants ja kõrgeim pjedestaalikoht on veel ees!

Kommentaare pole

Lisa kommentaar