Saxonian Dance Days 11.-13.juulil Leipzigis

15
Jul
2003

 

Roman Mayer – Siret Siilak kümnes koht Saxonian Dance Days festivalil

Marko Mehine – Maria Fessai võitsid noorteklassi ST-tantsud, tulid neljandale kohale 10-tantsus, kaheksandale kohale LA-tantsudes ja 33. kohale (102 paari hulgas) täiskasvanute ST-tantsude IDSF International Open`il.

Roman Mayer – Siret Siilak saavutasid kümnenda koha IDSF International Open`il ST-tantsudes ja Stasys Brilis – Caroline Neumann 26. koha LA-tantsudes üle 100 paari konkurentsis.

Martin Noorkõiv – Maarja Noorkõiv tulid JUN II klassis standardtantsudes ja 10-tantsus 13. ja LA tantsudes 16. kohale.

Tulemusi vaata http://www.spaeker.de/. Esmakordselt toimunud tantsufestivalist “Saxonian Dance Days” võtsid osa 34 riigi tantsusportlased, kelle hulgas oli mitmeidki MM, EM ja rahvusriikide meistreid. Võistlus oli suurepärane nii korralduse kui ka taseme poolest ja iga suve juuulikuu 2.nädalal ootab Leipzig taas tantsupaare festivalile.

Kommentaare pole

Lisa kommentaar