Stiili tantsijad Räpina rahvalehes

03
Nov
2013

Oktoobrikuu Räpina rahvaleht kirjutas Räpina edukatest võistlustantsijatest:

Suvi on lõppenud. Selja taha on jäänud vaevarikkad ja meeldejäävad tantsulaagrid Räpinas ning alanud taaskord uus võistluste periood võistlustantsus.

Tantsupaar Keir Rämson-Gerli Konsap medalitega

Tantsupaar Keir Rämson-Gerli Konsap medalitega

Augustikuu viimasel päeval toimus Põltsamaal Felixi spordihallis  võistlustantsusarja Magus Algus selle aasta VIII osavõistlus, kus võistles ka Räpina tantsupaar LISETT RÄMSON – REIO TOOTSMAN. Võisteldi vanusegrupis Lapsed 1  2-tantsu ning tantsupaar saavutas tubli kolmanda koha. Samal õhtul toimusid ka Põltsamaal Eesti karikavõistluste 2013. aasta  VI etapp, kus Räpina tantsijad KEIR RÄMSON – GERLI KONSAP võitsid Junior 1 D vanuseklassis standardtantsudes neljanda koha ning Ladina – Ameerika tantsudes kolmanda koha.

15. septembril toimus Kiilis järjekordne Eesti karikaetapp ning taas oli põhjust rõõmustada, sest  Räpina tantsupaar KEIR RÄMSON – GERLI KONSAP saavutasid Ladina – Ameerika tantsudes ülekaaluka esimese koha. Ületades punktisumma tõusid Keir ja Gerli C – klassi võistlustantsijateks.

Jõudu ja vastupidavust kõigile väikestele ja suurtele Räpina tantsijatele!

Jaanika Rämson