Alari Lukk ja Dina Sõritsa jõudsid rahvusvahelisse klassi

20
Dec
2005

Palju õnne Alarile ja Dinale rahvusvahelisse klassi jõudmise puhul! Alari ja Dina on meie klubi 19.paar, kes on jõudnud nii kõrgesse klassi. Uuel aastal on loota veel ühe tantsupaari tippklassi jõudmist. Soovime edu ja tantsuvõite uuel aastal! Vaata

Kõik, milles oma osa näeme,
mis alles kätte saamata-
me tuleviku täheks säeme,
et teda kinni tabada.

Ehk olgu elutorm küll vinge
ja seisku ümbrus udu sees,-
ei tühjus oota meie hinge,
kui soovitäht meil silme ees.

Ta annab lootust, annab jõudu,
et meid ei murra olevik…
Ja seni ongi elul sõudu,
kui tähte näitab tulevik.
Jakob Tamm (1861-1907) “Tuleviku Täht”

Selle hooaja esimene pool on Alarile & Dinale väga edukas olnud ja seda tänu sihikindlale treeningplaanile ja töökusele. Noorel tantsupaaril on tantsuspordis kõrged eesmärgid ja nende täitmise nimel on nad valmis visalt treenima. Soovime unistuste täitumist!