Võistlustulemustest

30
Oct
2005

…30.oktoobril Moskvas toimunud IDSF Internationalil “Russian Open 2005” täiskasvanute standardtantsudes tulid Marko Mehine & Maria Fessai kolmeteistkümnendaks. Alari Lukk & Dina Sõritsa 75.-77.koht. Võistles 316tantsupaari. Marko & Maria on MK jooksvas edetabelis 26.oktoobri seisuga53.kohal. Palju õnne! TulemusedFotod
…”Russian Open”`il noorteklassi ST-tantsudes tulid Marko Mehine & Maria Fessai 7.kohale (finaalis tantsis 8 paari) 297 paari hulgas, Alari Lukk & Dina Sõritsa 54. ja Hardi Rikand & Laura Kask 96.kohale.
…26.oktoobril võistlesid Marko Mehine & Maria Fessai Moskvas “Russian Open`il” Rising Stars standardtantsude turniiril ja tulid 343 paari konkurentsis teiseks. Suurepärane tulemus! Palju õnne! Alari Lukk & Dina Sõritsa ja Hardi Rikand & Laura Kask tulid 108 ja Juri & Rita Kagan 130 parema paari hulka. Vaata

…29.oktoobril peetud tantsuturniiril “Viljandi Sügis 2005” tulid Jõgeva väikesed tantsijad Sten Saareleht & Andrea Randmaa teiseks ja Joosep Moor & Johanna Maria Vilgats kolmandaks 4-tantsu võistlusel. Õnnitleme tantsijaid ja nende treenereid Silver ja Oliver Hannust, Reet Kurvitsat, Pihel Kutsarit. Esimesel võistlusel D-klassi standardtantsudes tulid Aleks-Herbert Rivik & Kristin Tamm viiendaks ja E-kl.standardtantsudes tulid Mihkel Peterson & Maarja-Liis Metsla 9.-10.kohale.

Martin Parmas & Kaisa Oja võtsid osa oma profikarjääri esimesest MM-st Roomas 10-tantsus ja tulid 18.kohale, Eesti esipaar Eduard Korotin & Kristiine Esko tulid kaheksandaks. Palju õnne ja edu novembris Eestis toimuval Profide 10-Tantsu EM-il! TulemusedFotod

…Belgias Lieges peetud MK-etapil tulid Roman Mayer & Siret Siilak seitsmendaks 60 paari konkurentsis. Palju õnne! Tulemused ja fotogalerii.

…”Magus Algus” ja “Premia Karikas” 22.oktoobril Vaidas toimunud osavõistlustel olid edukamad: Joosep Moor & Johanna Maria Vilgats 6.koht (LI 4-tantsu),Joosep & Hanna Heering 1.koht (JI alg), Kristo Treial & Grete Aare 1. (LA), 3.(ST)(JII E), Sten & Stiina Väiko 1.(ST), 2.(LA) (J II E-kl). Palju õnne!
…15.oktoobril tantsuturniiril “Kehra Sügis 2005” tulid Andrei Zevakin & Renata Johanson laste E-klassi standardtantsudes teiseks ja ladinaameerika tantsudesneljandaks, algajate klassis jagasid 7.-8.kohta Tormi Torn & Keidi Tooming jaKarl Möls & Dolores-Karina Sütt. Palju õnne väikestele tantsijatele!
…tantsuturniiril “Luunja sügis” võitsid Rainis Karro & Marilin Noorem JUN I D-klassi standardtantsud ja tulid teiseks ladinaameerika tantsudes, Karl Kristofer Kurruk & Angela Aland tulid samas klassis vastavalt kuuendale ja viiendalekohale. Laste E klassis tulid Aleks-Herbert Rivik & Kristin Tamm ST-tantsudesteiseks ja LA-tantsudes kolmandaks jõudes sellel võistlusel E-klassi. Palju õnne!
…1.oktoobril toimunud C ja vabaklassi Elva karikaetapil tulid täiskasvanute LA-tantsude võitjaks Sandor Stefil & Natalja Gavrilova, lasteklassi ladinaameerika tantsude võitjaks Vladislav Rõbatšenko & Emilia Bogdanova, noorteklassi standardtantsude viiendaks Alari Lukk & Dina Sõritsa7.kohale Juri & Rita Kagan ja 8.kohale Hardi Rikand & Laura KaskAlari ja Dina edu jätkus ka täiskasvanute standardtantsudes, kus nad tulid teiseks ja “Straussi Karikal”, kus nad tulid neljandaks. Noorteklassi LA-tantsude viiendaks tulid Juri Kagan & Rita Kagan ja üheksandaks Alari Lukk & Dina Sõritsa, JUN I vabaklassi viiendaks LA-tantsudes Aleksandr Makušev & Alina Zahharova, ST-tantsudes 7.koht. Vladimir Tšerkassov & Maria Stefil tulid 7. JUN I C klassi LA-tantsudes ja 11. ST-tantsudes, vabaklassis olid nad mõlemas tantsuliigis kaheksandad.
…2.oktoobril peetud Elva Karika E ja D klassi etapil tulid Kirill Dovženko & Anastasia Võsu Lapsed II klassi LA-tantsudes 6.kohale, JUN II E+D klassi LA-tantsude võitjaks tulid Kristo Treial & Grete Aare, ST-tantsudes 2.koht, Sten & Stiina Väiko olid kolmandad mõlemas tantsuliigis. JUN I D-klassi standardtantsudes tulid Rainis Karro & Marilin Noorem 7. ja ladinaameerika tantsudes 14.-15.kohale, Karl Kristofer Kurruk & Angela Aland 10. ST-tantsudes ja 11.koht LA-tantsudes. Õnnitleme saavutatu puhul ja soovime edu ka järgmistel karikaetappidel!
…Ungaris Kistelekis standardtantsude MK-etapil tulid Roman Mayer & Siret Siilak 6.kohale 57 paari konkurentsis. Vaidas “Premia Karika” 6.osavõistlusel tulidKristo Treial & Grete Aare JUN II E-klassi LA tantsudes teiseks ja ST tantsudes7.kohale. Õnnitleme tublide saavutuste puhul! Kõik tulemused!