Võisteldi nii Brnos kui Kehras

03
Apr
2005

2.aprillil Brnos IDSF Internationalil tulid Roman Mayer & Siret Siilak teiseks.Vaata. Tantsuturniiril “Kehra Kevad” said laste E klassi standardtantsude võidu Aleks-Herbert Rivik & Kristin Tamm ja JunII+N klassi standardtantsude esikoha Urmo Kaasik & Brit Juhanson. Õnnitleme väga heade tulemuste puhul!

Brnos edestasid Romani ja Siretit leedulased Donatas Vezelis & Lina Chatkeviciute. Võistles 90 tantsupaari 12 riigist.

Noored tantsijad olid edukad tantsuklubi “Figuret” korraldatud traditsioonilisel turniiril “Kehra Kevad”. LII E klassi ST tantsudes tulid Aleks-Herbert Rivik & Kristin Tamm esimeseks ja kolmandaks LA tantsudes. JUNII+N klassi võistluse standardtantsude võitjaks tulid Urmo Kaasik & Brit Juhanson, kes LA tantsudes saavutasid 2.koha. Palju õnne!

Järgmisel nädalavahetusel võistlevad meie klubi paarid nii Moskvas, Ventspilsiskui ka Viljandis. Edu kõigile!