Võistlustulemusi meilt ja mujalt

19
Dec
2004

Traditsiooniline kutsetega turniir Aschaffenburgis oli Romanile – Siretile edukas, kus toimus tasavägine võitlus esikoha pärast poolakate Andrzej Sadecki – Karina Nawrotiga, kes on hetkel MK edetabelis 14.kohal. Viimase tantsuvõiduga sai Poola paar ka esikoha. Kolmandaks tuli Sloveenia paar Domen Krapez & Monica Nigro, kes on MK edetabeli 9.paar.

Grand Prix Latvija 2004 peeti Riias 17.-19.detsembril. Marko Mehine & Maria Fessai tantsisid noorteklassi standardtantsudes neljandaks (ühe tantsuga jäädi alla kolmandaks tulnud Vene paarile Alexey Bartolomey & Ekaterina Shakhmetova) 54 paari konkurentsis. Esikoha said Läti noortemeistrid Andrejs Rogovenko & Viktorija Trišcuka, teise koha leedulased Edgars Saldukas & Giedre Kukucionyte.Hardi Rikand & Laura Kask tantsisid veerandfinaalis 24 parema hulgas. Täiskasvanute 49 paari hulgas tulid Marko ja Maria poolfinaali 12.kohale. Esikolmiku moodustasid: Paolo Bosco & Silvia Pitton – Itaalia, Donatas Veželis & Lina Chatkeviciute – Leedu ja Vaidotas Lacitis & Jevgenija Efimova – Venemaa.
Samas peeti ka JUN II LA-tantsude MM, kus maailmameistriks tulid Läti meistridVladimirs Kurcevskij & Elina Ozolinas, teiseks-kolmandaks Venemaa paarid. Eesti esindajad 25 parema paari hulka ei jõudnud. Lauri Kriisa & Terje Piho olid 26.-28. ja Sergei Vladimirov & Emma Leena Koger 31.-33.kohal 62 paari konkurentsis. Vaata siit.

EVTL Eesti karika 2004.a. viimane etapp peeti Raplas, kus jagati ka karikad edetabeli kolmele edukamale paarile. Täiskasvanute standardtantsude 2.koha karika said Martin Parmas & Kaisa Oja, esikoha karikas läks Eesti meistritele Aleksandr Makarov & Katrin End ja kolmanda koha karikas Roger Niitmäe & Kerttu Tänavale. JUN II D-kl. LA tantsude 3.koha karika said Urmo Kaasik & Brit Juhanson.

Meie paaride tulemusi aasta viimasel karikaetapil:

Juri Krasnov & Kaisa Edenberg 1. noorte LA ja 2.koht ST
Alari Lukk & Dina Sõritsa 3. noorte ST ja 5.koht LA
Martti Tõnnov & Marii Starast 7. koht JUN II ST
Aleksandr Makušev & Maria Kozlova 5.koht JUN I LA
Urmo Kaasik & Brit Juhanson 7. D kl. JUN II ST ja 8.koht LA

Palju õnne edu puhul!