Sõpruskohtumine filiaalide vahel

07
Jun
2004

Pühapäeval, 30.mail toimus sõpruskohtumine tantsuklubi Stiil Jõgeva, Räpina ja Tartu tantsijate vahel. Peeti omavaheline siseturniir, kus olid hindamas endised ja praegused kõrgema klassi tantsijad: Siret Siilak, Katre Paavo, Kairi Kass, Margus Sander ja Marko Kuusik. Turniirist osavõtjad olid algajate klassi tantsijad. Üritust kaunistasid kohaliku laste E-klassi paari Andrei Zevakin-Renata Johansoni ja B-klassi paari Andreas Kangur-Dina Sõritsa esinemine. Lastekaitsepäevale pühendatud “Jõgeva Kevadet” organiseerisid Jõgeva Kultuurikeskus ja treener-assistendid Pihel Kutsar, Reet Kurvits, Silver Hannus, Oliver Hannus. Päeva pidulikkust rõhutas Jõgeva linnapea tervituskõne. Aitäh korraldajatele ilusa päeva eest! Kaunist suve!

Tulemused:

Lapsed I:

1.Sander Sõritsa – Karina Tikhonova Tartu
2.Hans Kristjan Nurmik – Kerttu-Liis Kõks Jõgeva
3.Karl Kristjan Nurmik – Geelia Arula Jõgeva
4.Karl Möls – Anastassia Ugrjumova Tartu
5.Andreas Kirotar – Liis Laan Räpina
6.Sergei Uueda – Kätlin Raudsepp Jõgeva

Lapsed II:

1.Andrei Svištš – Heleri Huuse Räpina
2.Kristo Treial – Grete Aare Jõgeva
3.Mihkel Peterson – Maarja-Liis Metsla Räpina
4.Thomas Einasto – Teilika Anijärv Tartu
5.Ainar Härm – Karoli Peterson Räpina
6.Andres Ott – Johanna Nirk Tartu